Pınartepe Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi bilginin ışığı altında yaşama hazırlayan, kendine güvenen, mutlu, barışçı, çevreye duyarlı bireyler olmalarını sağlayan başarı sürekliliği yakalamış bir okul olmak.

Misyon: Biz, aklın ve bilimin ışığında,teknoloji kullanarak ve sosyal aktivitelerle destekleyerek, kendisine güvenli, milli ve manevi değerlere saygılı, yeniliğe açık ve başarılı bireyler hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:05
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pinartepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Pınartepe Mahallesi Zeytin 1 Sokağı No2/1 Büyükçekmece/İSTANBUL

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Yerleşim Yeri - Büyükçekmece Gürpınar Albatros

Adres - Pınartepe Mahallesi Zeytin 1 Sokağı No2/1 Büyükçekmece/İSTANBUL

Ulaşım Büyükçekmece Atirus AVM önünden kalkan 1 ve 3 Nolu minibüsler ile Gürpınar Opet Benzin İstasyonunun önünde inince okul binamız gözükmektedir. Beylikdüzü Migros AVM önünden kalkan 1 ve 3 nolu minibüslerle okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Halkalı Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kalkan 142/B hat numaralı İETT otobüsü ile Büyükçekmece Gürpınar son durakta inerek de okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km